ANGAJAMENTUL RENAULT TRUCKS ÎN PRIVINȚA CALITĂȚII

AUTOVEHICULE CERTIFICATE ȘI OPTIMIZATE

Fiecare camion rulat vândut de Renault Trucks este identificat cu claritate, în mod special cu ajutorul fișierului parc auto al constructorului, ceea ce ne permite să garantăm kilometrajul de pe contor.

Această identificare ne permite ca, în momentul transferului în centrele noastre, să propunem pentru aceste autovehicule rulate ultimele tehnologii disponibile, dacă sunt compatibile: aceste noi tehnologii vă sunt prezentate și puse la dispoziție pentru a vă da posibilitatea să vă bucurați de un maximum de beneficii în timpul utilizării și, în același timp, să puteți valorifica acest camion rulat atunci când îl veți revinde.

AUTOVEHICULE CERTIFICATE ȘI OPTIMIZATE
INSPECȚIE REALIZATĂ DE PROFESIONIȘTI

INSPECȚIE REALIZATĂ DE PROFESIONIȘTI

Fiecare camion rulat vândut de Renault Trucks a fost inspectat integral pe baza unei liste de verificare cuprinzând 200 de puncte de control. Această inspecție urmează procesele standard ale constructorului și este realizată de un personal format, instruit și profesionist: o experiență profesională riguroasă pentru a vă garanta robustețea și performanța în timp a autovehiculului rulat pe care l-ați achiziționat.

În plus, orice eventuale reparații și readuceri în bună stare sunt realizate cu piese originale certificate, cu respectarea strictă a recomandărilor tehnice ale constructorului, pentru a nu lăsa loc hazardului sau riscului.

ANGAJAMENTELE NOASTRE CAMIOANE RULATE DE LA RENAULT TRUCKS:

  • Transparență în privința a ceea ce cumpărați
  • Readucere la nivel în conformitate cu normele constructorului
  • Utilizarea unor piese originale
  • Autovehicule modernizate pe baza ultimelor tehnologii disponibile
  • Autovehicul recunoscut în întreaga rețea
  • - Asistență 24/7
  • Autovehicul predat pentru o utilizare eficientă de la primul kilometru
RENAULT TRUCKS ANGAJAMENT

Pentru mai multe informații despre activitățile noastre, despre vehiculele și serviciile noastre, faceți clic pe următorul link: http://www.renault-trucks.ro/