Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS

DE CE SĂ ALEGEȚI USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS?

Când alegeți USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS, achiziționați mult mai mult decât un camion rulat.

Used Trucks by Renault Trucks vă asigură cea mai bună experiență a camioanelor rulate de la selectarea camionului până la  predarea vehiculului.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS sunt dedicate succesului dumneavoastră.

MORE THAN A USED TRUCK

CALITATE

STANDARDELE PRODUCĂTORULUI: Noi furnizăm certitudine în privința originii, vârstei și kilometrajului camionului dumneavoastră, datorită documentației producătorului. Noi analizăm fiecare vehicul prin intermediul a 200 de puncte de inspecție, inclusiv elemente tehnice și cosmetice, fără compromis asupra calității. Noi le recondiționăm cu piese originale și aplicăm cu strictețe procesele și standardele producătorului.

STANDARDELE PRODUCĂTORULUI
GARANȚIA PRODUCĂTORULUI

GARANȚIA PRODUCĂTORULUI: Noi garantăm cu eticheta Selecție componentele cheie (grup motopropulsor + sistem post-tratare) ale vehiculului dumneavoastră pentru maximum 2 ani sau 320.000 km. De asemenea, beneficiați de o garanție de 2 ani pentru fiecare piesă de schimb montată la reprezentanța noastră. Managementul garanției este complet integrat în sistemele Renault Trucks.

SOLUȚIE PERSONALIZATĂ

OPȚIUNI MULTIPLE: Noi vă asigurăm accesul la o gamă largă de vehicule, inclusiv câteva oferte unice personalizate din partea  Used Trucks Factory, pentru a corespunde companiei și nevoilor dumneavoastră. Inginerii noștri au proiectat vehiculele noastre rulate personalizate, le-au selectat, testat, transformat și certificat în cadrul  Renault Trucks Factory. Noi vă punem la dispoziție o gamă largă de accesorii pentru a vă optimiza performanța, siguranța, viața conducătorului auto de la bord și multe altele!

OPȚIUNI MULTIPLE
SERVICII CU VALOARE ADĂUGATĂ

SERVICII CU VALOARE ADĂUGATĂ: Noi vă oferim o varietate de servicii pentru a vă optimiza profitul și a vă asigura performanța pe terme lung a investiției. Noi vă furnizăm informații privind consumul de combustibil și servicii pentru economii concrete de combustibil. Noi vă furnizăm servicii personalizate în domeniile financiar și al asigurărilor, adecvate nevoilor companiei dumneavoastră și vă repunem pe carosabil camionul rulat. Contractele noastre de service și reparații au fost proiectate pentru a vă asigura liniștea.

ÎNCREDERE

RELAȚII APROPIATE: Vă cunoaștem pe dumneavoastră și compania dumneavoastră. Noi vă oferim soluția potrivită și vă ajutăm să vă mențineți compania în funcțiune. Nouă ne pasă de dumneavoastră și de vehiculul dumneavoastră, oriunde v-ați afla, furnizându-vă asistență 24/7. Noi ne angajăm să vă asigurăm succesul și nu vă vom dezamăgi niciodată.

RELAȚII APROPIATE
PERSONAL PROFESIONIST

PERSONAL PROFESIONIST: Rețeaua Renault Trucks este formată din experți instruiți și echipați cu materiale de cel mai înalt nivel pentru a vă asigura sprijinul corect și eficient. Noi vă recunoaștem vehiculul în oricare dintre cele 1100 puncte de service, cu specificațiile sale detaliate, inclusiv posibile upgrade-uri, transformări sau garanție..