Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un autovehicul rulat din gama Renault Trucks Selection vă oferă beneficiile unui autovehicul rulat revizuit, pregătit și certificat de specialiști, după regulile stricte ale constructorului și însoțit de servicii adaptate domeniului dvs. de activitate.

  • Istoricul camionului cu ajutorul fișierului parc auto al constructorului
  • Kilometraj certificat
  • 200 de puncte de verificare
  • Garanție oferită de constructor de până la 24 de luni sau 240.000 km privind lanțul cinematic
  • Preluarea cheltuielilor de depanare și de tractare în perioada de garanție
  • Economie de carburant de până la 5%, datorită monitorizării consumului de la distanță cu ajutorul aplicației Optifleet
  • Regulator de viteză economic (ecc) pentru optimizarea raportului între viteza comercială și consum
  • Garanție oferită de constructor recunoscută în întreaga rețea și preluare prin serviciul de asistență 24/7
Renault Trucks' selection

ROBUSTEȚE

Renault Truck T a fost realizat cu materiale și componente robuste, testate în mod riguros. Șasiul, motorul și cabina au fost ranforsate pentru a se garanta fiabilitatea și durabilitatea în orice condiții.

Un camion rulat Renault Trucks Selection este verificat sub toate aspectele, pentru a vă garanta un înalt nivel de calitate și performanță.

Indiferent de domeniul dvs. de activitate: mesagerie, transport frigorific, transport rutier de mărfuri, transport de mărfuri etc., Renault Trucks Selection vă pune la dispoziție o soluție de transport solidă și adaptată.

PERFORMANȚĂ

Înclinarea parbrizului cu 12°, formă trapezoidală: concepția cabinei la Renault Trucks T a fost gândită pentru a reduce consumul de carburant.

În plus, camionul dvs. rulat, Renault Trucks Selection beneficiază de cele mai recente tehnologii disponibile pentru a vă ajuta să realizați economii de carburant: funcția Eco Score oferită de Optifleet pentru instruirea conducătorilor dvs. auto și perfecționarea acestora, regulatorul de viteză inteligent pentru un echilibru optim între viteza comercială și economia de carburant, pe baza unor tehnologii recunoscute.

ASISTENȚĂ DEPANARE ȘI TRACTARE

În cazul unor probleme de natură mecanică, autovehiculul dvs. și semiremorca sa sunt preluate de serviciul de asistență 24/7 al constructorului Renault Trucks în urma unui simplu apel către platformă, pentru asistență și tractare, dacă este necesar, până la atelierul de reparații Renault Trucks cel mai apropiat.

Cheltuielile de tractare, indiferent de cauză (cu excepția accidentelor) sunt acoperite până la 3.500 de euro* pe întreg teritoriul Europei*.

Acest serviciu este administrat direct de constructorul Renault Trucks, fără intervenția unei societăți externe.(*Pentru mai multe informații, consultați detaliile contractului).

Renault Trucks Selection 200 punctele de inspecție

GARANTIA PRODUCATORULUI

O garanție de până la 24 de luni sau 240.000 km în privința întregului lanț cinematic, pentru liniștea dvs.

Renault Trucks' selection