Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RENAULT TRUCKS NETWORK

O GAMĂ LARGĂ, ÎN APROPIEREA DVS.

Indiferent dacă optați pentru unul dintre centrele noastre de autovehicule rulate sau pentru unul dintre distribuitorii noștri Renault Trucks, aveți posibilitatea să găsiți camionul rulat tractor sau rigid ideal pentru activitatea dvs.: mesagerie, transport regional, internațional, transport de mărfuri, transport rutier de mărfuri, cisternă, benă, construcții lucrări publice, șantier, aprovizionare șantier, temperatură controlată etc.

RENAULT TRUCKS : O REȚEA DE PROXIMITATE

O REȚEA DE PROXIMITATE

Camionul rulat achiziționat de dvs. este recunoscut în peste 1.500 de puncte de servicii din întreaga lume pentru a interveni rapid și eficient, indiferent de locul în care vă aflați. Profesioniști specializați dotați cu echipamente performante, adaptate tehnologiei autovehiculelor dvs. și instruiți periodic cu privire la noile produse și noile programe de diagnosticare.

http://www.renault-trucks.net

LOCATOR DE DEALER

O RELAȚIE DE ÎNCREDERE

În caz de dificultate, rețeaua noastră de experți vă răspunde în 16 limbi pentru a asigura operațiunile dvs. de asistență și depanare și pentru a vă garanta calitatea operațiunilor de service 7 zile din 7 și 24 de ore din 24.
Indiferent unde vă aflați, facem totul pentru ca autovehiculul dvs. să revină pe șosea în cel mai scurt timp posibil pentru a-și îndeplini misiunea

O RELAȚIE DE ÎNCREDERE RENAULT TRUCKS
PIESE DE SCHIMB ORIGINALE RENAULT TRUCKS

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

Pentru că nu facem compromis cu calitatea pentru autovehiculul dvs. rulat, folosim numai piese concepute și omologate pentru autovehiculele Renault Trucks. Acestea sunt identice cu cele montate inițial pe autovehiculul dvs. și se integrează perfect în contextul lor. Fiabile, robuste și certificate de constructor, acestea sunt disponibile imediat sau prin comandă în rețeaua noastră.