Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toate serviciile propuse vă permit să realizați economii, să câștigați timp sau, pur și simplu, să adăugați accesoriile necesare activității dvs.

FINANȚARE ȘI ASIGURARE Renault Trucks

FINANȚARE ȘI ASIGURARE

Serviciile financiare Renault Trucks propun soluții de finanțare și de asigurare, personalizate, direct la distribuitorul dvs. Cunoaștem sectorul dvs. de activitate și toate caracteristicile acestuia; în aceste condiții, avem servicii fiabile și adaptate pentru clienții de autovehicule rulate. În plus, cu o soluție financiară Renault Trucks, capacitatea dvs. de împrumut și trezoreria dvs. rămân neatinse. Descoperiți de acum ofertele noastre de finanțare cu bilanț sau fără bilanț, precum și ofertele noastre de asigurare, în rubrica servicii din site-ul Renault Trucks al țării dvs.

O GARANȚIE OFERITĂ DE CONSTRUCTOR DE PÂNĂ LA 24 DE LUNI!


După efectuarea controlului și a verificărilor, putem să vă garantăm o gamă largă de autovehicule rulate în ceea ce privește întregul lanț cinematic: motorul, cutia de viteze sau puntea, organe vitale ale autovehiculului rulat achiziționat de dvs.
Această garanție este recunoscută la toți distribuitorii Renault Trucks. Regăsiți toate avantajele și celelalte servicii asociate în oferta Renault Trucks Selection

O GARANȚIE OFERITĂ DE CONSTRUCTOR  Renault Trucks
ASISTENȚĂ DEPANARE ȘI TRACTARE


ASISTENȚĂ DEPANARE ȘI TRACTARE


Pentru a vă ajuta să fiți și mai liniștit, asociem garanției Renault Trucks Selection servicii de asistență pentru depanare și tractare, indiferent de motivul defecțiunii, cu excepția accidentelor (consultați contractul dvs. pentru toate detaliile), pentru a vă putea permite să fiți tractat către distribuitorul Renault Trucks cel mai apropiat și pentru a reduce timpul dvs. de imobilizare.

Acest serviciu de asistență este administrat direct de către constructor, incluzând tractorul și remorca, iar costurile sunt suportate până la 3.500 de euro, în Europa (consultați contractul pentru lista detaliată a zonelor acoperite).

Această garanție este disponibilă numai cu oferta Renault Trucks Selection.
 

PERSONALIZAȚI-VĂ AUTOVEHICULUL CU GAMA NOASTRĂ BOGATĂ DE ACC

Când alegeți Renault Trucks, cumpărați mai mult decât un camion. Prin echiparea autovehiculului dvs. cu accesorii, îi optimizați rentabilitatea, robustețea, îi îmbunătățiți confortul și nivelul său de protecție.
Este disponibilă o gamă largă de accesorii: Bare de pavilion, jante, sisteme de climatizare de parcare, suflante și multe altele pe care le veți găsi în catalogul nostru!

Două posibilități pentru alegerea accesoriilor:
1. Luând legătura cu distribuitorul agreat cel mai apropiat
2. Utilizând catalogul de accesorii de la Renault Trucks: Căutați un anumit accesoriu? Consultați cuprinsul de la pagina 2 pentru a găsi categoria dorită.

ACCESORII
EXPORT RENAULT TRUCKS

EXPORT

Din respect pentru mediu, Renault Trucks se angajează să furnizeze autovehicule care cel puțin să se conformeze restricțiilor prevăzute de reglementările locale.
Aducerea autovehiculelor noastre rulate la nivelul prevederilor normative a fost realizată de către inginerii noștri asigurând, în același timp, păstrarea performanțelor autovehiculelor pe termen lung.
Un autovehicul cu un lanț cinematic adaptat înseamnă evitarea riscului de imobilizare, garanția de a beneficia de asistență post-vânzare de bună calitate și fructificarea investiției dvs.
Doriți să vă exportați autovehiculul sau să cumpărați unul dintre camioanele noastre pentru export? Contactați-ne.
 

OPTIFLEET: CREȘTEȚI RENTABILITATEA PARCULUI DVS. AUTO

Renault Trucks vă propune Optifleet, soluția de gestionare a flotei „la cheie” pentru a vă acorda asistență în fiecare zi și pentru a vă reduce costurile de exploatare. Sunteți conectat în permanență, prin intermediul portalului web www.optifleet.net.

Datorită monitorizării autovehiculelor și a conducătorilor auto, vă puteți dirija activitatea în timp real și vă puteți gestiona principalele rubrici de cheltuieli, mai ales prin primirea automată prin e-mail a rapoartelor Eco Score. Disponibile fără investiții suplimentare la autovehiculele rulate din gamele T, C și K, Optifleet funcționează pe bază de abonament, fără angajament sau plată anticipată: pentru mai multe informații http://www.renault-trucks.ro/optifleet
 

 

OPTIFLEET RENAULT TRUCKS
OPTIFUEL SOLUTIONS RENAULT TRUCKS

OPTIFUEL SOLUTIONS

Pentru a vă optimiza bugetul și a realiza o economie de carburant, vă propunem să întrați într-un program de economie de carburant, indiferent de vechimea autovehiculului.
Cu alte cuvinte, vă oferim soluții simple și eficiente pentru camioanele rulate achiziționate de dvs.:
Optifuel Infomax, compatibil cu toate generațiile de autovehicule, începând cu Euro 2, vă permite să vă analizați în detaliu stilul de conducere.
Optifuel Training este un program de instruire în spiritul unui stil de conducere eficient și rentabil de la primii kilometri.
Pentru mai multe informații, vizitați http://optifuel.renault-trucks.com/ro/